Autószervíz Budapest XX. kerület, avagy a Cool Mobil

Autószervíz Budapest XX. kerület, avagy mi alapján válasszunk szervízet?

Miután még friss autó tulajdonos vagyok, nem igazán voltam képbe azzal, hogy milyenfajta alternatívája létezik az autószervíz Budapest XX. kerületi részlegének. Ugyanis jelenleg a XX. kerületben lakunk ameddig folynak a felújítások a házunkban. Miután pedig sem én sem a párom abszolúte nem ismerős az adott környéken, kissé elveszettnek éreztük magunkat az autószervízek rengetegébe. Természetesen alapvető szempontok alapján ténylegesen hatalmas előny, hogy Budapesten tömérdek jobbnál-jobb szervíz található, viszont pont ez az előny hatalmas hátrányt is tud jelenteni, hiszen ennyi jó alternatíva közül mégis mi alapján válasszuk ki azt, ami ténylegesen számunkra a legjobb és legideálisabb választás? Én éppen ezt kikerülve próbáltam internetes vélemények alapján keresgélni, hogy a mi fő szempontjaink alapján, ami abszolút a gyorsaság és professzionális hozzáértés volt a szempont, így ezeknek a szempontoknak a mentén kezdtünk el keresni alternatívákat.

Autószervíz Budapesten XX. kerület, avagy a jobbnál jobb szervízek tömkelege

Mint már a fentiekben is említettem Budapestnek az egyik legnagyobb előnye részben komoly hátrány is tud lenni, ugyanis a tömérdek szolgáltatás halmazból nem igazán tudjuk kiválasztani a nekünk legmegfelelőbb alternatívát, hiszen minden cég marketingje szerint csakis rájuk van szükséged.  Pontosan ezzel szembesültem akkor is, amikor elkezdtem bújni a különböző weboldalak rengetegeit az autószerelés Budapesten kereső címszó alatt. Mondanom sem kell eszméletlen sok ajánlást kaptam a lehető legkülönbözőbb cégektől. Természetesen mindegyik ugyanazt ígérte, gyors, precíz munkavégzés, kiváló eredmény, kedvező ár, elégedett ügyfelek és még sorolhatnám. Nyilván elhiszem, hogy ez sok esetben valóban így is van. De mégis, hogyan találom meg a saját igényeimnek a legmegfelelőbbet?

Autószervíz Budapest XX. kerület, avagy a Cool Mobil

Miután már teljesen elvesztettem a reményemet egy személyes ajánlás során eljutottam a Cool Mobil autószervíz szolgáltatásához, azonnal rá is kerestem a Cool Mobil weboldalára, ami már első benyomásra abszolút meggyőzött engem.

Maga a cég egy teljesen márka független szervíz, mely abszolút korrekt és ténylegesen megfizethető árkategóriában dolgozik. Amit a honlapukon ígérnek az a minőségi szolgáltatás, a gyorsaság és a kedvező ár. Mindemellett tulajdonképpen ez a fő specialitásuk, hogy a lehető legrövidebb időn belül végzik el a szervízelést.  Céljaik közé tartozik, hogy ügyfeleik számára az időbeosztásukhoz a lehető legmegfelelőbb időpontot tudják választani, ebben nyújt segítséget az online illetve a telefonos időpont foglalás, mely során mikor az ügyfél a helyszínre érkezik már garantáltan várják és azonnal rá és az autója problémájára tudnak összpontosítani, így a várakozást kikerülve jelentős időt lehet megspórolni. A második célkitűzésük, hogy a javításokat szakszerűen és a lehető legrövidebb idő alatt végzik el, ami rendkívül előnyös olyan ember számára, akinek szinte létszükséglet az autó.

Úgy gondolom igazán nehéz a mai világban egy igazán barátságos és egyben teljesen megbízható szolgáltatást találni, de mondanom sem érdemes a Cool Mobil abszolút ebbe a kategóriába tartozik. Mindent, amit a honlapukon ígérnek, maximálisan be is teljesítik és törekednek arra, hogy minden ügyfelük a lehető leginkább elégedetten hagyja el a szervízük helyszínét. Véleményem szerint, amennyiben a kedves olvasó is egy autószervíz Budapesten XX kerületi lehetőségeire keres, megoldást akkor mindenképpen keresse fel a Cool Mobil weboldalát, ugyanis a legfontosabb információk, illetve a fontos kontaktok mind megtalálhatóak az adott oldalon. Egyébként személyes tapasztalat szerint mindenképpen érdemes minél hamarabb felhívni a Cool Mobil szervízt, ugyanis náluk főleg időpontok adása szerint működik a kapcsolatfelvétel. Éppen azért tudnak annyira dinamikusan és gyorsan dolgozni, mert a megadott időpontra viszik oda a kedves ügyfelek az autóikat, amikorra már maximálisan csakis arra az egy járműre koncentrálnak a szakemberek. Ezáltal sokkalta hatékonyabban és dinamikusabban tudnak haladni a munkával és ennek a mentalitásnak köszönhetően a legjobbak az expressz szolgáltatás kivitelezésében.

Véleményem szerint ténylegesen az egyik legjobb szervízről beszélünk a fővárosban, legalábbis engem személy szerint mindenképpen maximálisan meggyőztek és egészem biztos vagyok abban, hogy ezután is, ha bármi probléma is adódna, az autómmal hozzájuk fogok fordulni a lehető legnagyobb bizalommal.

Autószervíz Budapest XX kerületén kívül

Őszintén szólva, keresgélhetnénk persze máshol, de messze van. És most nem a benzin költségre gondolok, inkább az emberileg macerásabb helyzetre. Mert ugye, ha elviszed az autódat a műhelybe, jó eséllyel, ott is hagyod. Tehát vagy menet vagy jövet, de kocsi nélkül közlekedsz. Ha ez nagyon messze van a munkahelytől, vagy az otthontól, akkor ez már önmagában elég sok időt elvisz. Idő is, macera is, és mindezek mellett nem találtam olyan, ahol a Cool Mobil autószervíz Budapest XX. kerületi szolgáltatás palettáját felülmúlták volna. Márpedig a megbízható, korral is haladó csapatot ez is kevés volna, hogy otthagyjam.